Klanten aan het woord

Lees wat klanten over Klusservice Feiken zeggen:

W. Fidder, directeur Kinderdagverblijf Pinokkio Assen:
Klusservice Feiken is voor Kinderdagverblijf Pinokkio uit Assen de ideale partner als het gaat om verbouwingen. Pieter denkt met je mee, als er een bouwtechnisch probleem is dan zal hij altijd met een oplossing komen die in veel gevallen ook nog eens betaalbaar is. Klusservice Feiken is voor allerlei klussen inzetbaar, of het nu om kleine of grote verbouwingen gaat ze draaien hun hand er niet voor om. Van onze kant bevelen wij Klusservice Feiken van harte bij u aan.

 A. Kruit, Assen:
Ik vind Pieter een betrouwbaar persoon. Thuis op elk gebied wat klussen betreft. Erg prettig als er geschilderd wordt maar er ook een deel van de kozijnen vernieuwd moet worden; er een keuken geplaatst wordt waar ook elektriciteit en water opnieuw aangelegd moet worden; de muren gestuukt moeten worden enz. enz.  Pieter werkt erg netjes en laat de boel netjes achter. Hij denkt mee als ik iets niet goed weet, kijkt wat praktisch is maar houdt ook de kosten in de gaten. Pieter is erg prettig in de omgang.

 

L. Moerer, Groningen:
Pieter Feiken heeft mijn badkamer verbouwd en ik geniet nog elke dag van het prachtige resultaat. Naast dat Pieter een harde en precieze werker is (en gewoon een aardige man), komt hij ook met goede en verfrissende ideeen. Zo stelde hij voor een wand te maken met vakken voor de handdoeken en een soort afdekplank waarachter de wasmachine meer uit het zicht staat. Een superoplossing. Ik kan Pieter dan ook van harte aanbevelen.